AUDIO Bugetarii şi pensionarii îşi cer drepturile în stradă

Sindicaliştii şi pensionarii continuã mitingurile şi pichetãrile prin ţarã, în semn de protest faţã de mãsurile de austeritate anunţate de guvern.

Adăugat: 4 Iunie 2010
Ultima actualizare:4 Iunie 2010

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Astfel de acţiuni au loc, vineri,  în judeţele Sãlaj, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vâlcea şi Vrancea.
    
La mitingul organizat în centrul oraşului Alexandria au participat peste o mie de persoane, membri de sindicat din educaţie, sãnãtate, administraţie publicã, finanţe şi poliţie, dar şi pensionari.


Şi în faţa prefecturii Vâlcea 500 de persoane au strigat lozinci antiguvernamentale, cerând politicienilor sã voteze moţiunile de cenzurã, pentru ca mãsurile de reducere a cheltuielilor bugetare sã nu fie aplicate.


La Suceava , peste 1000 de persoane au protestat. Corespondentul Radio România Actualităţi , Mihaela Buculei transmite de la Suceava:Potrivit calendarului anunţat joi  de liderii principalelor confederaţii sindicale, mii de sindicalişti vor protesta la porţile parlamentului începând de luni, iar pe 15 iunie, când se va dezbate moţiunea de cenzurã, vor fi chemate la miting peste 20 de mii de persoane şi se va încerca declanşarea unei noi greve generale.Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Reporter:
MIhaela Buculei
Adăugat:
4 Iunie 2010


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza