AUDIO Antonescu: Mă implic direct în campania pentru referendum

Preşedintele interimar Crin Antonescu a precizat, miercuri, că se va implica direct în campania pentru referendumul din 29 iulie.

Adăugat: 19 Iulie 2012
Ultima actualizare:19 Iulie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Într-on declaraţie făcută miercuri, la Cotroceni, preşedintele interimar Crin Antonescu a lansat un apel către electorat să vină la vot şi a precizat că se va implica în campnanie pentru referendumul de la 29 iulie.

"...vreau să anunţ fără nici un fel de echivoc, cât se poate de deschis, că în zilele care au mai rămas în campania pentru acest referendum, mă voi implica direct şi la vedere în această campanie. Mă voi implica în sensul în care voi face cu toate mijloacele mele apel la participarea cetăţenilor români la acest referendum, la desluşirea înţelesului şi interesului pe care pentru fiecare dintre cetăţenii ţării acest referendum îl prezintă" a subliniat Antonescu.

El a mai spus că electoratul trebuie să ştie că soarta fiecărui român depinde derezultatul referendumului.

"Toţi cetăţenii României trebuie să ştie că au dreptul de a veni sau nu la acest referendum, dar în acelaşi timp toţi cetăţenii României trebuie să ştie în ce măsură soarta fiecăruia dintre ei, soarta fiecăruia dintre noi se leagă de rezultatul acestui referendum şi implicit de votul pe care îl are la dispoziţie. Şi în sensul acesta, indiferent cât de mult o să placă acest lucru unora sau altora dintre actorii politici implicaţi, indiferent de comentariile care se vor face, anunţ deschis, cinstit, direct, intenţia mea de a participa intens, în acest sens şi cu acest mesaj, la campania pentru referendum".Autor:
Andreea Prisăcariu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
19 Iulie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza