AUDIO 21 de organizaţii PPDD Mureş au trecut la Forţa Civică

1.550 de membrii PPDD din filiala Mureş au trecut la Forţa Civică, motivând că proiectul PPDD s-a dovedit a fi "un fiasco".

Adăugat: 28 Februarie 2013
Ultima actualizare:28 Februarie 2013

Politica Romaneasca
Foto: Traian Bendorfean, prim-vicepreşedinte Forţa Civică Mureş
trimite pe mail

Prim-vicepreşedintele filialei Mureş a partidului Forţa Civică, Traian Bendorfean, a declarat într-o conferinţă de presă, că 21 de organizaţii mureşene ale PPDD, cu 1.650 de membri, au trecut de la partidul lui Dan Diaconescu la partidul Forţa Civică.

Bendorfean, care a deţinut funcţia de prim-vicepreşedinte în Biroul Permanent Mureş al PPDD, până în luna decembrie, a spus că el şi organizaţiile respective au luat această decizie din cauza faptului că "televizorul OTV-ist care le-a promis marea cu sarea s-a dovedit, într-un final, a fi un fiasco".

AUDIO Traian Bendorfean

Bendorfean l-a acuzat pe deputatul PPDD de Mureş, Sefer George Cristian, de lipsă totală de implicare, după ce l-a schimbat din funcţia de preşedinte al PPDD Mureş pe Stoica Ioan şi a preluat frâiele organizaţiei judeţene, de luarea unor decizii greşite dar şi de schimbarea unor consilieri care şi-au câştigat pe merit şi pe banii lor funcţiile.

Cele 21 de organizaţii PPDD care au trecut la Forţa Civică sunt cele din Reghin, Daneş, Seleuş, Criş, Stejăreni, Răstoliţa, Borzia, Androneasa, Iod, Ruşii Munţi, Morăreni, Maioreşti, Săbed, Brâncoveneşti, Vălenii de Mureş, Săcalu de Pădure, Idicel Sat, Idicel Pădure, Hodac, Toaca, Arşiţa, Dubiştea, Iernut şi Gorneşti.  Autor:
Raul Matiş
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
28 Februarie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza