Armata rusă a continuat atacurile asupra capitalei Kiev și orașului Harkov

Situația rămâne tensionată pe tot teritoriul țării potrivit Statului Major al Armatei Ucrainene, care a confirmat și un atac asupra orașului Herson din sud.

Adăugat: 1 Martie 2022
Ultima actualizare:1 Martie 2022

Politica Romaneasca
Foto: Bloc de locuințe avariat de un atac cu rachete pe strada Koșița aflată într-o suburbie a capitalei ucrainene Kiev, 25 februarie 2022. Foto: UKRAINE EMERGENCY MINISTRY PRESS SERVICE/ AFP
trimite pe mail

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI - Armata rusă a continuat noaptea trecută atacurile asupra capitalei Kiev și orașului Harkov, al doilea oraș ca mărime din Ucraina.

În acest oraș, situat în est, proape de frontiera cu Rusia, militarii ruși au aruncat în aer stații de alimentare cu energie electrică și au distrus cu rachete etajele superioare a două clădiri înalte.

În același timp, convoiul militar rusesc, care înaintează dinspre nord spre Kiev, se întinde pe 64 de km, potrivit unor imagini din satelit.

Acestea arată și desfășurări de forțe și unități de elicoptere de atacuri la sol în sudul Belarusului, la mai puțin de 32 km nord de frontiera cu Ucraina.

Situația rămâne tensionată pe tot teritoriul țării potrivit Statului Major al Armatei Ucrainene, care a confirmat și un atac asupra orașului Herson din sud.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
1 Martie 2022


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza