Aripa Sârbu atacă: "Congresul PNŢCD, nul de drept"

PNŢCD - aripa Radu Sârbu consideră că "aşa zisul congres al PNŢCD, convocat şi organizat de Aurelian Pavelescu, este nul de drept şi nu va avea altă consecinţă decât prelungirea proceselor în care Marian Miluţ a târât partidul".

Adăugat: 17 Iulie 2010
Ultima actualizare:17 Iulie 2010

Politica Romaneasca
trimite pe mail

"Începând să piardă în instanţă - în ciuda sprijinului preşedintelui Băsescu - Miluţ s-a retras. Ştafeta a fost însă preluată de Aurelian Pavelescu. Nimeni nu a făcut parte din mai multe partide decât Aurelian Pavelescu, care vrea acum să confişte PNŢCD, pentru a-l tranzacţiona în interes personal", se arată într-un comunicat semnat "preşedinte PNŢCD, Radu Sârbu".


Sârbu apreciază că împotriva PNŢCD se poartă o luptă, care are ca scop recuperarea culoarului creştin democrat în viaţa politică românească.


"Câtă vreme există PNŢCD, chiar la o cotă de 2% în preferinţele electoratului, nimeni nu va crede că un alt partid reprezintă creştin-democraţia în România. Ultimele atacuri la adresa noastră vin dinspre Traian Băsescu şi PDL, care se pregăteşte să-şi schimbe din nou denumirea, doctrina şi echipa de conducere, în speranţa că va reuşi să înşele electoratul; după PCR/FSN/PD/PDL, ar urma ceva cu CD", se arată în comunicat.


În opinia lui Radu Sârbu, "deşi, de-a lungul celor douăzeci de ani de la reînfiinţarea sa, a fost manipulat şi dezbinat prin infiltraţi, PNŢCD a supravieţuit, reuşind să rămână consecvent principiilor, valorilor şi tradiţiilor sale şi oferind permanent soluţii corecte şi morale problemelor cu care se confruntă românii şi România".


El dă asigurări că PNŢCD va învinge şi "va reveni în prim planul scenei politice naţionale".


Aurelian Pavelescu a fost ales preşedinte al PNŢCD, sâmbătă, în cadrul unui Congres extraordinar al formaţiunii. Pavelescu a afirmat că reprezentanţi ai conducerii au încercat să negocieze cu aripa Radu Sârbu, însă discuţiile nu au ajuns prea departe, pentru că s-a dorit inclusiv respectarea ordinii statutare în cazul acestora.


 Autor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
17 Iulie 2010


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza