Aplicaţie online pentru votanţii din Sibiu

Prin intermediul unei aplicații online, sibienii pot afla numărul secţiei de votare unde îşi pot exprima votul.

Adăugat: 31 Mai 2016
Ultima actualizare:31 Mai 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Primăria Sibiu pune la dispoziţia cetăţenilor cu drept de vot din Sibiu o aplicaţie pe site-ul propriu, www.sibiu.ro, prin care pot afla numărul secţiei de votare unde îşi pot exprima votul, în funcţie de domiciliu.

De asemenea, prin aceasta aplicaţie secţia de votare astfel identificată va fi localizată pe harta Sibiului, precizează un comunicat de presă al Primăriei Sibiu.

Aplicaţia se poate accesa pe site-ul www.sibiu.ro, pe pagina principală, printr-un buton pe banda din dreapta numit "Găseşte secţia unde votezi".

După completarea străzii şi a numărului imobilului de domiciliu, aplicaţia va indica secţia la care persoana poate vota la alegerile locale din 5 iunie, şi de asemenea o va localiza pe harta Sibiului.

Primaria Sibiu a delimitat un număr de 105 secţii de vot în municipiul Sibiu şi staţiunea Păltiniş. Conform evidenţelor instituţiei, în municipiul Sibiu exista un numar de 143.867 de cetăţeni cu drept de vot înscrişi pe listele permanente şi pe cele complementare,  transmite corespondentul RRA Carmen Vulcan./eraduAutor:
Carmen Vulcan
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
31 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza