Apel adresat de premierul Florin Cîţu personalului medical

Premierul interimar Florin Cîţu a făcut ieri apel către tot personalul medical să înţeleagă importanţa detaşărilor în zone în care este nevoie de ajutor .

Adăugat: 10 Octombrie 2021
Ultima actualizare:10 Octombrie 2021

Politica Romaneasca
Foto: Florin Cîțu, premier interimar. Sursa: Guvernul României
trimite pe mail

Premierul interimar Florin Cîţu a făcut ieri apel către tot personalul medical să înţeleagă importanţa detaşărilor în zone în care este nevoie de ajutor pentru îngrijirea bolnavilor cu COVID-19.

El a subliniat că în această perioadă dificilă, "toţi trebuie să facem un sacrificiu" şi a cerut, într-o videoconferinţă cu autorităţile sanitare şi prefecţii, ca ţinta de 2.000 de paturi ATI pentru cei infectaţi cu SARS-CoV-2 să fie atinsă cât mai rapid:

Florin Cîţu: Încă am o problemă sau sunt dezamăgit de faptul că în rândul medicilor există un procent atât de mare de persoane nevaccinate. E foarte important, pentru că de aici puterea exemplului în această perioadă este foarte importantă. /.../ era o parte. Ştiu că reprezintă un disconfort şi este o problemă să fiţi detaşaţi în această perioadă să lucraţi în alte zone. Înţeleg că este un sacrificiu, dar nu o faceţi nici pentru mine, nici pentru ministrul Cseke, nici pentru Arafat. Asta este situaţia în acest moment şi avem nevoie de toată lumea să se mobilizeze şi toţi trebuie să facem un sacrificiu, dar vă înţeleg şi apreciez toate eforturile pe care le faceţi în această perioadă.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
10 Octombrie 2021


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza