Antonescu: Tăriceanu acţionează la ordinele PSD

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, l-a atacat dur pe Tăriceanu, spunând că PNL "nu are nevoie de o slugă decăzută să facă un congres".

Adăugat: 22 Mai 2014
Ultima actualizare:22 Mai 2014

Politica Romaneasca
Foto: Călin Popescu Tăriceanu (stânga) şi Crin Antonescu (dreapta). Sursa: Agerpres
trimite pe mail

UPDATE Organizaţia Municipală Satu Mare a acceptat reprimirea lui Tăriceanu în partid.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi că formaţiunea sa nu are nevoie de Călin Popescu-Tăriceanu pentru a organiza un congres şi că nu ar lua în seamă o cerere de reînscriere a acestuia în PNL, susţinând că şeful Senatului acţionează la ordinele PSD.

"Când decide PNL să facă congres nu are nevoie de un fugar decăzut, de o slugă a PSD intrată pe uşa din spate, ca să ne facă el congres. După alegeri, probabil că mai mulţi oameni ai PSD, dacă mai sunt la noi în partid, nu vor mai fi, dar deocamdată avem o problemă cu alegerile de duminică, nu cu faptul că domnul Tăriceanu a trecut graniţa pe la Satu Mare înapoi în PNL", a spus Antonescu.

Potrivit lui, "aventurile" politice ale lui Tăriceanu sunt "din ce în ce mai ridicole",  iar problema sa este cu totul secundară.

"Atunci când ai fost preşedinte al unui mare partid, când ai fost prim-ministru, atunci când eşti preşedinte al Senatului şi nu este clar despre tine dacă eşti sau nu membru al unui partid sau al cui partid eşti, asta o dovadă că ai ajuns într-o situaţie în care ar trebui probabil să te retragi din politică", a spus Antonescu la Palatul Parlamentului, întrebat dacă se simte ameninţat de reintrarea în PNL a lui Tăriceanu.

"PNL, atunci când va decide să facă un Congres, nu are nevoie de un fugar decăzut, de o slugă a PSD, intrată pe uşa din spate, ca să ne facă el Congres. Credeţi-mă!". Crin Antonescu

El a adăugat că în cazul lui Tăriceanu, "care evident că face această nouă fază a decăderii sale politice tot pus de PSD, la ordinele PSD", nu ar lua în seamă o cerere a acestuia de reînscriere.

"Dar poate că la Satu Mare, unde se întâmplă nişte lucruri ciudate, e posibil să fie reprimit. Despre toate aceste reînscrieri, care sunt multe, cu toată validarea acestora, ne vom ocupa după alegeri", a precizat Antonescu.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Satu Mare, că a acceptat propunerea preşedintelui Organizaţiei PNL Satu Mare, Adrian Ştef, de a se reînscrie în PNL.

"Ideea de a reveni în PNL este ideea la care m-am gândit şi mă frământă de multă vreme. Vă spun sincer că nu stau pe gânduri şi accept", a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-a reînscris în PNL, după ce demisionase din PNL în 26 februarie.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
22 Mai 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza