Antonescu și Boc lipsesc de la fuziunea dreptei

Foștii președinți ai partidelor de dreapta care fuzionează sâmbătă, Crin Antonescu și Emil Boc, nu participă la congresul de fuziune.

Adăugat: 25 Iulie 2014
Ultima actualizare:25 Iulie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Crin Antonescu, fost președinte PNL
trimite pe mail

Fostul preşedinte al Partidului Democrat Liberal, Emil Boc, a anunţat că nu va participa la Congresul de fuziune dintre PDL şi PNL.

El a declarat că în opinia sa soluţia este alianţa, nu fuziunea.

Pe de altă parte, Emil Boc a precizat că este un susţinător categoric al dreptei pentru a câştiga alegerile prezidenţiale din această toamnă, cu un candidat care să îl învingă pe Victor Ponta în turul doi.

"Îmi păstrez acelaşi punct de vedere negativ cu privire la topirea PDL în PNL şi nu voi participa la Congresul de fuziune, dar sunt un susţinător categoric al Dreptei pentru a câştiga alegerile prezidenţiale din această toamnă, cu un candidat care să îl bată pe Victor Ponta în turul doi. Eu am rămas la punctul de vedere că alianţa este soluţia pentru aceste alegeri şi nu fuziunea prin absorbţie", a menţionat Emil Boc într-o conferinţă de presă.

Antonescu nu ia parte la congresul de fuziune

Nici fostul președinte al PNL, Crin Antonescu nu participa la congresul de fuziune, deși a fost artizanul acestei mutări politice.

El a declarat pentru Gândul că nu va participa la congres.

Antonescu motivează că nu este în țară.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
25 Iulie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza