Antonescu nu mai crede în sprijinul PSD la alegerile prezidenţiale

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că nu mai crede că PSD îi va mai susţine candidatura la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Adăugat: 15 Februarie 2014
Ultima actualizare:15 Februarie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Preşedintele Senatului şi al PNL, Crin Antonescu
trimite pe mail

Liderul PNL a afirmat, vineri seara, la Antena 3 a adăugat că acest lucru îl ştie "de un an de zile".

"Eu cred că pentru toţi observatorii vieţii politice, ba chiar şi pentru mulţi dintre oamenii obişnuiţi care nu fac aşa o pasiune pentru viaţa politică, de un an de zile este limpede că PSD nu are de gând să-şi ţină cuvântul. De un an de zile - nu o lună sau două - PSD, postul său oficial de televiziune, diverşi oficiali foarte importanţi din jurul dlui Ponta au tot strigat că este un partid prea mare (n.r. mare) ca să poate să lase preşedinţia altora, că Antonescu este rău. Nu pot fi bănuit de atâta naivitate", a răspuns Antonescu la întrebarea dacă mai este sigur de sprijinul social-democraţilor la alegerile prezidenţiale.

El a adăugat că liberalii vor rămâne în Uniune, chiar dacă PSD nu îl va susţine la alegerile prezidenţiale.

"Dacă guvernul îşi urmăreşte programul de guvernare, în Parlament urmărim prin legislaţie programul de guvernare, sigur că rămânem (la guvernare - n.r.) Şi o să vină şi sorocul prezidenţialelor, şi PSD o să aibă atunci o şedinţă, şi o să vină atunci Daniel Constantin şi o să spună că e prea mare şi nu mai poate suporta alt candidat. Foarte bine, o să candidăm fiecare cum o să candidăm", a spus el.

Liderul PNL a mai declarat că este pregătit pentru orice, dar a reafirmat că dacă premierul Ponta vrea să-l impună pe Daniel Constantin vicepremier, nu se poate merge mai departe.

"Dacă domnul Ponta doreşte să schimbe datele iniţiale ale înţelegerii politice şi, după ce a luat tot ce putea lua - că eu mă şi întreb de ce mai există totuşi miniştri, dom'le, pot exista primul-ministru, cancelaria primului-ministru şi secretarul general...le-a dus pe toate...Foarte bine! Merge şi asta! Dacă domnul Ponta nu vrea nici măcar în acest condiţii, doreşte într-un mod evident agresiv şi ostentativ să umilească PNL, chestiunea asta nu se poate", a mai declarat Crin Antonescu la postul de televiziune Antena 3.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
15 Februarie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza