Antonescu: Nu cred că unii politicieni intră și ies din politică atunci când vor

Liderul PNL, Crin Antonescu a afirmat referindu-se la postarea de pe Facebook a premierului Victor Ponta, că sunt unii politicieni care nu intră şi ies din politică atunci când vor, precizând însă că nu se referă la liderul PSD.

Adăugat: 4 Aprilie 2014
Ultima actualizare:5 Aprilie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Preşedintele PNL, Crin Antonescu şi prim-vicepreşedintele PNL Klaus Iohannis
trimite pe mail

"Nu cred că unii politicieni intră când vor în politică şi că pleacă când vor. Uite, de exemplu, eu, am intrat când am vrut şi am să plec când am să vreau. Nu toţi sunt în situaţia asta. Aşa că nu are rost să fac eu prognosticuri în legătură cu ei", a afirmat Antonescu, precizând ulterior că nu s-a referit la Ponta.

Antonescu a reafirmat că şi-a pierdut încrederea în Victor Ponta şi a adăugat că nu doreşte să comenteze mai mult afirmaţiile postate de premier vineri pe site-ul de socializare, deoarece el preferă să nu facă referiri la chestiuni scrise pe Facebook.

Amintim  că premierul Victor Ponta sugerează, într-o postare făcută vineri pe Facebook, că după alegerile prezidenţiale din noiembrie s-ar putea retrage din politică.

"După ce câştigăm această ultimă şi vitală bătălie, mă voi putea declara mulţumit de ce am realizat! Şi atunci îmi doresc să las locul în politică altora, mai tineri şi mai puţin marcaţi de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu îmi propun să recuperez cât voi putea de mult din timpul pe care în ultimii 13 ani NU l-am dat familiei şi celorlalte părţi bune şi frumoase din viaţa mea", scrie Ponta pe site-ul de socializare.

În altă ordine de idei, Antonescu a mai spus că dacă liberalii vor câştiga alegerile prezidenţiale, sunt posibile mai multe variante de guvern avându-l ca premier pe prim-vicepreşedintele liberal, Klaus Iohannis.

"Deci, eu cred că după alegerile prezidenţiale, indiferent cine va fi ales preşedinte, se va recompune o majoritate în funcţie de consecinţa rezultatului de la prezidenţiale. Eu cred că dacă noi vom câştiga această bătălie, atunci este foarte probabil să existe o moţiune de cenzură, o cădere a Guvernului Ponta şi formula noastră, Klaus Iohannis, candidat de prim-ministru în jurul căruia, după părerea mea, se pot forma mai multe guverne posibile, inclusiv un guvern de uniune naţională", a spus Antonescu, întrebat fiind cum crede că Iohannis va ajunge premier după prezidenţiale.

Liderul PNL a spus despre primarul Sibiului că "în acest moment, este omul din câmpul politic, cu cea mai mare încredere, această încredere este şi în rândurile politicienilor şi a grupurilor parlamentare, deci s-ar putea forma în mai multe variante, un guvern".

La Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu a avut loc, vineri, lansarea candidaţilor PNL la europarlamentare pentru regiunea Centru, în prezenţa conducerii partidului şi a membrilor şi simpatizanţilor.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
4 Aprilie 2014
Ultima actualizare:
5 Aprilie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza