Angajaţii APIA protestează în faţa Guvernului României

Angajaţii APIA sunt nemulţumiţi de faptul că salariile celor care lucrează în teritoriu sunt mai mici decât cele ale angajaţilor din Bucureşti.

Adăugat: 29 Noiembrie 2017
Ultima actualizare:29 Noiembrie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Aproximativ 500 de angajaţi ai Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură din ţară protestează, la această oră, în faţa guvernului.

Ei sunt nemulţumiţi de faptul că salariile celor care lucrează în teritoriu sunt mai mici decât cele ale angajaţilor din Bucureşti.

Aproximativ 500 de oameni protestează în Piaţa Victoriei.

Ei sunt nemulţumiţi pentru că cei din Bucureşti au salarii în momentul de faţă cu aproximativ 15% mai mari ca cei din teritoriu şi le este frică că, de anul viitor, datorită contribuţiei care va trece de la angajator la angajat, această discrepanţă între Capitală şi teritoriu va fi de 40%.

Ei luptă aici sau protestează, mai bine spus, împotriva discriminării în APIA şi spun că toţi ar trebui să fie trataţi egal. Puţin mai devreme, şase reprezentanţi ai sindicatelor au intrat la guvern şi vor vorbi cu ministrul, ca, mai apoi, la ora 13:00, să se ia o decizie, cum spuneau cei prezenţi, în şedinţa de guvern.

Protestul a început la ora 10:00, aici, în Piaţa Victoriei şi va continua până la ora 15:00 astăzi.

Au venit sindicatele din Argeş, Cluj, chiar Cartel ALFA şi încă mai sunt aşteptaţi oameni să vină aici, până într-o mie de oameni, cum spuneau cei prezenţi.Autor:
Alex Buzică
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
29 Noiembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza