Angajat al Companiei de drumuri, mort la datorie

În judeţul Olt, un lucrător de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a murit, sâmbătă, în timpul operaţiunilor de deszăpezire de pe DN 6.

Adăugat: 25 Ianuarie 2014
Ultima actualizare:25 Ianuarie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, angajat al CNADNR, a decedat în jurul amiezii, în timp ce se afla pe un utilaj de deszăpezire pe raza localităţii Osica de Sus, în urma unui infarct.

Autorităţile spun că bărbatul intrase în serviciu în cursul nopţii, în jurul orei 1, iar decesul a survenit sâmbătă, în jurul orei 13.

Peste 50 de localităţi sunt fără energie electrică, echipajele societăţii de distribuţie fiind încă de azi-noapte pe teren pentru remedierea defecţiunii.

Un bebeluş de opt luni, în comuna Coteana, care acuza probleme pulmonare şi stare febrilă, la care nu a putut ajunge ambulanţa, a fost salvat fiind adus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina, după ce prefectul judeţului Olt, Cătălin Rotea, s-a deplasat personal la faţa locului, însoţit de echipaje ale ISU, Jandarmeriei şi Ambulanţei, făcând posibil transportul copilului la spital.

O echipă medicală de transplant, formată din patru medici şi o asistentă, care se deplasa dinspre Bucureşti spre Craiova pentru efectuarea unei intervenţii de prelevare de organe, a fost preluată de un echipaj al ISU Olt de la graniţa cu judeţul Argeş, fiind transportată pân la limita cu judeţul Dolj, după ce ambulanţa cu care se deplasau li s-a defectat în localitatea Albota din Argeş.

Pe trei tronsoane de drum judeţean, în zonele localităţilor Poboru, Potcoava şi Stoicăneşti, traficul este oprit pentru a putea fi derulate acţiunile de deszăpezire.

Femeie ucisă de frig

Şi în judeţul Vaslui a murit o femeie de 56 de ani.

În localitatea Frasinu femeia a fost găsită îngheţată pe un câmp din apropierea localităţii, la câteva sute de metri de locuinţă.

În judeţul Vaslui acesta este al doilea deces din cauza gerului, în decurs de o săptămână.Autor:
Laura Stoican
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
25 Ianuarie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza