Andreea Paul, critici dure la adresa guvernului în legătură cu irigaţiile

Guvernul nu oferă soluţii viabile pentru problema irigaţiilor în agricultură, consideră prim-vicepreşedintele PNL, Andreea Paul.

Adăugat: 1 Octombrie 2015
Ultima actualizare:1 Octombrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Andreea Paul, prim-vicepreşedinte PNL
trimite pe mail

"PSD refuză să se apuce serios de muncă și bate apa-n piuă, nu în irigații. PSD doar comunică, nu muncește. În loc să fie la muncă în plenul Parlamentului la proiectul privind sistemul de irigații, PSD s-a apucat de acuzații mincinoase la adresa PNL. Noi ne-am abținut la vot pentru că Ponta și ai lui nu au prezentat în mod transparent etapizarea investițiilor sau o listă a proiectelor prioritare", a afirmat Andrea Paul într-o cinferinţă de presă.

Ea a precizat că, în comisiile de specialitate din Parlament, s-a discutat despre alocarea unui miliard de euro în următorii 7 ani pentru irigaţii, dar Ministerul Agriculturii nu a explicat concret cum vor fi folositi aceşti bani.

"PNL cere transparentizarea prin prezentarea publică a proiectelor prioritare pentru investiții în irigații ca să nu ne mai trezim cu încă un miliard de euro cheltuit și cu reducerea suprafețelor irigate", a mai spus acesta.

Prim-vicepreşedintele PNL, Andreea Paul i-a criticat din nou pe premierul Ponta şi pe ministrul Agriculturii despre care a afirmat:

"Azi, minciuna este reinventată de ginerele Ponta. În prezent avem circa 100 de mii de hectare irigate, în plin an secetos. Ministrul Daniel Constantin nu a reușit de aproape 4 ani să tragă apă nici cât să-și ude grădina."

AICI Comunicatul integral al PNLAutor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Andrei Şerban
Adăugat:
1 Octombrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza