Anchetatorii iau în calcul varianta unei sinucideri în cazul Condrea

Procurorul General al României, Augustin Lazăr a afirmat că, în cazul accidentului de maşină în care a murit patronul Hexi Pharma, anchetatorii favorizează varianta unei sinucideri.

Adăugat: 7 Iunie 2016
Ultima actualizare:7 Iunie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Augustin Lazăr, procuror general
trimite pe mail

Procurorul General al României, Augustin Lazăr, a precizat că sunt audiaţi toţi martorii şi că este în curs o expertiza tehnică, criminalistică, ce urmează să clarifice modul în care s-a produs accidentul. 

"Nu e vorba de nici un omor, există o suspiciune că într-adevăr ar fi o sinucidere după circumstanţele în care s-au întâmplat lucrurile modul în care a circulat persoana respectivă pe şosea de mai multe ori în zona aceea.  ealizator: Între timp, continuă la Parchetul General ancheta privind activitatea Hexi Pharma, în dosarul produselor dezinfectante diluate pe care le-a vândut spitalelor. Augustin Lazăr a spus că în continuare sunt identificate persoane vătămate. Acestea sunt de ordinul sutelor, a precizat procurorul general care a dat asigurări că nu va rămâne nimeni neaudiat", a adat asigurări procurorul general.

De menţionat Parchetul General continuă ancheta privind activitatea Hexi Pharma.    

Amintim că Dan Condrea a intrat cu maşina într-un copac, duminică 29 mai, între localităţile Buftea şi Corbeanca, iar martorii spun că rula cu viteză foarte mare.

Firma HexiPharma este implicată, de câteva săptămâni, într-un scandal de proporţii legat de distribuirea în zeci de spitale româneşti a unor dezinfectanţi diluaţi.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
7 Iunie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza