Anchetă în cazul incidentului de pe platforma Petromidia din Năvodari

Peste aproximativ o oră, medicii de la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din capitală vor face publice noi informaţii despre starea bărbatului rănit în incendiul de luni de pe platforma Petromidia din Năvodari.

Adăugat: 24 August 2016
Ultima actualizare:24 August 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Victima are 49 de ani, a fost internată în stare gravă, iar medicii erau rezervaţi - potrivit reporterului RRA, Marilena Frâncu.

Alţi doi bărbaţi sunt internaţi la Spitalul de Arşi cu arsuri de gradul doi şi trei pe 15% din suprafaţa corpului.

O persoană şi-a pierdut viaţa în incendiu.

Între timp continuă ancheta pentru a se elucida cauzele incidentului.

Procurorii constănţeni au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. S-a format şi o echipă mixtă de specialişti care încearcă să afle cauzele accidentului, informează corespondenta RRA la Constanţa.

Experţii de la Institutul Naţional de Cercetare şi Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă din Petroşani care au făcut expertiza tehnică în cazul incendiului de la clubul Colectiv au prelevat probe şi vor face o analiză laborioasă ale cărei concluzii vor fi prezentate peste câteva săptămâni.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa continuă să monitorizeze calitatea aerului din zona rafinăriei Petromidia, dar până acum toţi parametrii măsuraţi se încadrează în limite normale, deci incendiul nu a generat emanaţii de substanţe şi compuşi chimici periculoşi pentru populaţia din zonă.Autor:
Adriana Leu
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Mona Constantinescu
Adăugat:
24 August 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza