Anca Boagiu candidează la funcția de vicepreședinte al PPE

Senatoarea PNL Anca Boagiu candidează la un nou mandat de vicepreşedinte al PPE, la Congresul care se desfășoară în aceste zile.

Adăugat: 21 Octombrie 2015
Ultima actualizare:21 Octombrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Anca Boagiu
trimite pe mail

Partidul Popular European se reuneşte pentru două zile în Congres, la Madrid, pentru a-şi alege noua conducere şi pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă Europa.

România participă cu delegaţi din PNL, UDMR, PMP şi PNŢCD, partide membre ale familiei politice a popularilor europeni.

Anca Boagiu, care candidează la un nou mandat de vicepreşedinte al PPE, a atras atenţia, într-un interviu oferit corespondentului RRA, Annamaria Damian, asupra importanţei găsirii unor soluţii de întărire a frontierelor externe ale Uniunii Europene.

"Avem nevoie de decizii rapide şi foarte bine fundamentate în ceea ce priveşte ultimele crize. Cred că cel mai important lucru va fi acela de a asigura o protecţie reală şi solidă a întregii frontiere externe a UE, astfel încât să nu ne mai confruntăm cu situaţii neprevăzute, aşa cum ne-am confruntat în această perioadă. Discutăm despre respectarea drepturilor omului, dar discutăm şi despre Europa, care înseamnă construcţie solidă, construcţie protejată cu frontiere protejate, şi nu e doar o responsabilitate a popularilor europeni, e o responsabilitate a oricărui partid politic, care se pretinde a fi partid european", a spus Boagiu.

Redactorul RRA, Alina Bordeiaşu l-a intervievat pe europarlamentarul Traian Ungureanu, unul dintre membrii delegaţiei României la Congresul PPE în legătură cu temele ce vor fi abordate la congres.

VEZI AICI INTERVIULAutor:
Radio România
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
21 Octombrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza