Analiză în PSD după condamnarea lui Dragnea

Biroul Permanent al PSD analizează situaţia din partid, după condamnarea lui Liviu Dragnea în Dosarul "Referendumul".

Adăugat: 25 Aprilie 2016
Ultima actualizare:25 Aprilie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Arhivă-Liviu Dragnea, preşedintele PSD
trimite pe mail

Preşedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a declarat, înainte de şedinţă, că nu îşi dă demisia din partid şi a subliniat că îi va lăsa pe colegii din conducere să ia o decizie în privinţa sa. 

"Eu cred că sunt suficient de mulţi oameni cinstiţi şi corecţi care pot să modernizeze acest partid, să asigure o conducere interimară. Vom câştiga alegerile locale, dar PSD-ul trebuie să fie condus de oameni integri, decenţi şi responsabili. Asta înseamnă să fii lider, când ai 500.000 de oameni cărora trebuie să le insufli speranţă şi încredere, şi când ai cele mai multe voturi valabil exprimate în toate alegerile, după preşedintele României, ai o anumită responsabilitate. Nu poţi să transferi responsabilitatea ta, ca lider, pe umerii celorlalţi", a afirmat Zgonea înaintea începerii şedinţei. 

Valeriu Zgonea a făcut această declaraţie după ce vineri afirmase că se mai gândeşte dacă demisionează din partid, el fiind nemulţumit de decizia lui Liviu Dragnea de a rămâne la conducerea partidului.

De precizat că preşedintele PSD, Liviu Dragnea a anunţat că a convocat pentru miercuri Comitetul Executiv Naţional, pentru a discuta despre situaţia din partid după condamnarea sa.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
25 Aprilie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza