Analiză în coaliţie privind restructurarea Guvernului, în ianuarie

Liderul PSD, Liviu Dragnea, declară că este mulţumit de activitatea premierului Mihai Tudose, pe care şi l-ar dori însă mai calm.

Adăugat: 29 Decembrie 2017
Ultima actualizare:29 Decembrie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, că luna viitoare se va face o analiză în coaliţie privind o posibilă restructurare a Guvernului.

Într-o intervenţie televizată, el a precizat că personal, până acum, nu are niciun element care să îi spună că trebuie să fie remaniat vreun ministru.

Liviu Dragnea a adăugat că este mulţumit de activitatea premierului Mihai Tudose, pe care şi l-ar dori însă mai calm.

Pe de altă parte, preşedintele Camerei Deputaţilor spune că nu este de acord cu o sesiune parlamentare extraordinară, convocată pentru modificarea Codurilor Penale, şi nici cu emiterea unei ordonanţe de urgenţă pe această temă.

Liviu Dragnea crede că şi aceste iniţiative legislative trebuie adoptate după dezbateri, dar a subliniat că, până în aprilie anul viitor, trebuie transpusă în legislaţia românească directiva europeană referitoare la prezumţia de nevinovăţie şi la dreptul la un proces echitabil.

Alte modificări ale codurilor penale sunt generate de decizii ale Curţii Constituţionale şi ale Curţii Europene a Drepturilor Omului.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
29 Decembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza