Analiza asupra pilonului II de pensii, prezentată săptămâna viitoare

Instituţiile abilitate vor finaliza, săptămâna viitoare, o analiză completă asupra pilonului II de pensii, care va fi făcută publică, a declarat şeful guvernului.

Adăugat: 3 Septembrie 2017
Ultima actualizare:3 Septembrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Mihai Tudose, premierul României
trimite pe mail

Pilonul II de pensii nu va fi desfiinţat sau naţionalizat, a spus premierul Mihai Tudose.

Instituţiile abilitate vor finaliza, săptămâna viitoare, o analiză completă asupra acestuia, care va fi făcută publică, a precizat şeful guvernului.

"S-au descoperit acolo nişte mici probleme, nişte comisioane care au fost luate mai mult decât trebuie. Analiza este în curs de finalizare. Săptămâna viitoare, cred că domnul ministru de finanţe, împreună cu preşedintele CNAS, cu cei de la ASF vor prezenta concluziile, public, să le afle tot românul, câţi s-au încasat, mai mult sau mai puţin pe drept. Dar închiderea pilonului de pensii... nu se întâmplă aşa ceva. Nu este o naţionalizare sub nicio formă. Toată discuţia a fost şi are loc încă având în vedere interesul suveran al cetăţeanului, dacă banii din acel pilon sunt bine administraţi", a spus Mihai Tudose.

Premierul a mai spus, ieri, la Mamaia, că noua lege a pensiilor ar urma să intre în vigoare anul viitor, ne-a transmis redactorul RRA,  Angela Matei.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
3 Septembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza