Ambasadorul SUA în România: Agricultura de succes este posibilă în România

Sectorul agricol este cel mai mare angajator din România, este de părere consideră ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm.

Adăugat: 18 Mai 2017
Ultima actualizare:18 Mai 2017

Politica Romaneasca
Foto: Hans Klemm, ambasadorul SUA în România
trimite pe mail

Excelenţa Sa apreciază că această ramură a economiei poate atrage mult mai mulţi parteneri internaţionali decât oricare alta şi poate oferi o viaţă mai bună pentru milioane de români.

Hans Klemm  a mai vorbit la evenimentul de azi, şi despre vizitele sale în ţară, unde s-a întâlnit şi cu antreprenori din agricultură.

"Agricultura de succes este posibilă în România. Există, de asemenea, şi constrângeri, despre care am aflat din discuţiile cu fermierii români. Includ aici greutatea de a accesa finanţări sau managementul modern, accesul la echipamente. Un factor este menţionat frecvent (...) apa, anume lipsa sistemelor de irigare adecvate", a afirmat Klemm

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in România, Hans Klemm, a participat astăzi la un seminar despre reabilitarea sistemului de irigaţii şi oportunităţi de afaceri în domeniul agricol din România", organizat de Ambasada Statului Israel în colaborare cu Ambasada Statelor Unite şi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale.
 Autor:
Daniela Mănuţă
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
18 Mai 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza