Alina Ghorghiu: PNL este un partid care îşi asumă schimbarea

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, la Craiova, în cadrul unui miting electoral, că partidul a venit în faţa cetăţenilor cu oameni noi.

Adăugat: 4 Decembrie 2016
Ultima actualizare:4 Decembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Alina Ghorghiu, preşedintele PNL
trimite pe mail

Ea a spus că PNL îşi asumă schimbarea, dar are nevoie de sprijin.

"Am venit cu 60% oameni noi pe listele de parlament, iar din aceştia de pe locurile eligibile 30% sunt tineri, sub 35 de ani. Dragii mei, este un partid care îşi asumă schimbarea, dar are nevoie de sprijin. Vă spun un lucru: este foarte greu cu fumigenele electorale pe care PSD-ul le aruncă în fiecare zi, dar nu-i imposibil. Cu voi şi cu adevărul de partea noastră vom învinge pe 11 decembrie", a afirmat liderul PNL.

Alina Gorghiu deschide lista PNL pentru Senat în judeţul Timiş.

Liviu Dragnea, preşedinte PSD şi candidat pentru un nou mandat de deputat de Teleorman, spune că în programul politic al partidului un loc important îl ocupă dezvoltarea anteprenoriatului.

El susţine că tinerii trebuie ajutaţi să-şi deschidă o afacere.

"Liceele de anteprenoriat sunt licee care vor funcţiona în marile oraşe, după o programă axată în special pe ore de anteprenoriat, practic cursuri intensive şi care să asigure o calificare mai bună, în special pentru tineri. De asemenea, programul naţional de dezvoltare a anteprenoriatului, finanţarea unui infrastructuri anteprenoriale, la nivelul comunităţilor locale, prin înfiinţarea a cel puţin unui incubator, parc industrial, parc tehnologic, unui parc bugetar de 200 de milione de euro, anual", a preczat Dragnea.

Traian Băsescu, preşedintele PMP, candidează pentru Senat în Bucureşti.

Una dintre priorităţile partidului este adoptarea unei noi legi în domeniul sănătăţii.

"Trebuie să ne batem pentru această lege, pentru că, prin acea lege, medicii vor fi în contract cu spitalele, vor fi plătiţi în funcţie de valoarea prestaţiei pe care o fac, unul va face operaţie de apendicită, va primi 300 de euro pentru operaţie, poate altul o operaţie pe cord va primi 3 mii de euro pentru operaţie, dar nu poţi să mai ţii medicii bugetari. Bugetari plătiţi cu salariul minim pe economie, sau puţin peste", a promis Traian Băsescu.

Programul politic pregătit de UDMR pentru alegerile din 11 decembrie conţine soluţii la problemele societăţii româneşti, declară preşedintele UDMR, Kelemen Hunor

El candidează pentru un mandat de deputat în judeţul Harghita.

"Am încercat să dăm răspunsuri credibile şi nu promisiuni demagogice, populiste, inclusiv când noi spunem că vrem creşterea salariului minim, de la 1.250 de lei la 2000 de lei, propunem această creştere în patru ani de zile, nu într-un singur an, nu într-o singură lună, nu dintr-o singură aruncare, cum s-ar spune, fiindcă trebuie să ţinem cont de capaciteatea bugetului, de capacitatea economiei româneşti", a atras el atenţia.

Creşterea economică bazată pe investiţii este una dintre direcţiile importante ale programului politic şi economic al ALDE - a declarat, la Suceava, copreşedintele alianţei, Călin Popescu-Tăriceanu.

"Când vorbim de invesiţii, sigur că vorbim de investiţii din bani publici şi aici, atenţie, vorbim de banii de la bugetul României şi fonduri europene şi, evident, alături de acestea, invesiţiile private. Pe baza creşterii economie putem să creem locuri de muncă, putem să plătim mai bine, putem să plătim pensii mai bune, putem să asigurăm o infrastructură de o calitate mai bună, programe sociale, şi aşa mai departe", a susţinut Tăriceanu.

Călin Popescu-Tăriceanu candidează pentru un nou mandat de senator, în Bucureşti.

Alianţa Noastră România se doreşte o alternativă la actuala clasă politică - declaraţia aparţine preşedintelui ANR,  Marian Munteanu, candidat pentru un mandat de senator în Bucureşti.

"Este un moment în care se poate începe o construcţie, care să ofere României o instituţie politică serioasă, creştin-democrată, conservatoare, care să aprere valorile noastre identitare şi drepturile noastre patrimoniale în această ţară, pe care, vedeţi, că le neglijează sistematic conducătorii de până acum ai României, deci, pe scurt, este timpul să mai schimbăm din aceşti conducători", a îndemnat Munteanu.Autor:
Amalia Bojescu
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
4 Decembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza