Alina Ghorghiu, copreşedintele PNL

"Avem un prim-ministru trimis în judecată pentru fapte de corupţie care refuză să facă un gest elementar, un gest igienic şi anume să-şi dea demisia".

Adăugat: 18 Septembrie 2015
Ultima actualizare:18 Septembrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Alina Ghorghiu, copreşedinte PNL
trimite pe mail

PNL va depune luni, 21 septembrie, o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta datorită "lipsei de credibilitate generată de problemele de justiție a premierului".

Anunţul a fost făcut azi,Poiana Brașov, în cadrul unei connferințe de presă, de către copreşedintele PNL, Alina Ghorghiu.

"Avem un prim-ministru trimis în judecată pentru fapte de corupţie care refuză să facă un gest elementar, un gest igienic şi anume să-şi dea demisia. Din păcate refuză acest gest normal, care ar reprezenta, cred eu, exact ceea ce interesul naţional în acest moment o cere. Mai mult, premierul nu doar că nu îşi dă demisia, în acest moment singura sa reacţie este de a ataca procurorul de caz, gest pe care cred că nici un parlamentar nu ar trebui să si-l permită vreodată. Pot spune cu toată responsabilitatea că acest gest este prea mult chiar şi pentru Victor Ponta. Cu un prim-ministru trimis în judecată şi menţinut în funcţie, România pare un stat care tolerează corupţia, pare un stat care, din păcate, se degradează", a spus Alina Ghorghiu.Autor:
Mădălin Iacob
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
18 Septembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza