Alina Ghorghiu consideră neimportantă fuziunea PLR-PC

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a comentat astăzi cu ironie fuziunea dintre PLR şi PC şi a lasat să se înţeleagă că această fuziune nu are nicio importanţa pentru PNL.

Adăugat: 19 Iunie 2015
Ultima actualizare:19 Iunie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Alina Ghorghiu, co-preşedintele PNL
trimite pe mail

Într-o conferinţă de presă, susţinută la Sibiu, Alina Ghorghiu a spus că unii dintre cei care au realizat această fuziune ar trebui să accepte apusul cariei lor politice.

Copreşedintele PNL a afirmat că această fuziune nu influenţează în niciun fel strategia Partidului National Liberal pentru alegerile de anul viitor.

Ghorghiu a mai spus că este convinsă că cetăţenii ştiu care este singurul proiect politic de dreapta viabil şi legitim din România.

"Sunt absolut convinsă că cetăţenii din România ştiu care este singurul proiect de dreapta viabil, legitim şi mai mult de atât nu are sens să comentez. Este opţiunea fiecăruia să îşi facă destinul politic cum crede, eu cred însă că unii din cei care fac astăzi fuziunea ar trebui să accepte apusul carierei politice", a declarat ea.

Copreşedintele PNL a mai spus că această fuziune nu schimbă cu nimic strategia de campanie a PNL,  şi că  PLR şi PC sunt "sateliţii PSD-ului".

"Strategia noastră de campanie nu este deloc legată nici de ALDE, nici de PSD, nici de sateliţii PSD-ului cum este PLR-ul, cum este PC-ul", a declarat ea.

Mai mulţi lideri centrali ai PNL se află vineri şi sâmbătă la Sibiu pentru a participa la Colegiul Director Judeţean al filialei locale şi la o reuniune politică regională pentru pregătirea campaniilor electorale de anul viitor, informează redactorul RRAAutor:
Carmen Vulcan
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
19 Iunie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza