Alina Ghorghiu: Cătălin Predoiu este un om demn, un om pe picioarele lui

Cătălin Predoiu, candidatul PNL la Primăria Capitalei, este omul potrivit să administreze oraşul - susţine copreşedintele formaţiunii, Alina Gorghiu.

Adăugat: 27 Mai 2016
Ultima actualizare:27 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: facebook
trimite pe mail

 Redactorul Radio România Actualităţi, Amalia Bojescu, aminteşte, că, într-o conferinţă de presă, Alina Gorghiu a spus că pentru a deveni primar general, Cătălin Predoiu are nevoie doar de recomandarea bucureştenilor.

"Cătălin Predoiu este un om demn, un om pe picioarele lui, care va câştiga pe recomandarea bucureştenilor şi nu a altuia, care crede că poate să mute voturile dintr-o parte în alta, de la un candidat la altul, doar pentru că recomandă public acest lucru", afirmă Ghorghiu.

Traian Băsescu: Prezenţa la vot contează

Prezenţa la vot contează - le-a transmis preşedintele PMP, Traian Băsescu, alegătorilor din judeţul Prahova.

Venit să susţină candidaţii partidului, Traian Băsescu a îndemnat cetăţenii să aibă încredere în echipa PMP şi să vină la vot pe 5 iunie.

"România are nevoie de un partid nou, care să renunţe la a politiza instituţiile, la a crede despre lege că poate fi şi păcălită. Chem la vot, în favoarea PMP-ului, băsiştii, cei dezamăgiţi de partidele tranziţiei şi cei care m-au votat pentru cele două mandate de preşedinte al României, pentru ca reforma statului să continue", a transmis Băsescu.

Adelina Coste, candidatul PSD la Primăria Oradea pledează pentru un mediu sănătos

Corespondentul Radio România Actualităţi, Stelian Radu Cacuci, ne-a informat că Adelina Coste a mers în zona de plajă şi agrement Silvaş, de pe malul Crişului Repede, şi a vorbit despre ideile pe care le are pentru un mediu sănătos.

"În ultimii opt ani, mediul înconjurător a fost domeniul care a avut cel mai mult de suferit. De aceea, Partidul Social Democrat a venit un un proiect pentru mediul înconjurător, din care două cele mai importante obiective am să vi le spun eu: dorim realizarea cadastrului verde a municipiului Oradea, iar ţinta noastră este, ca până în 2024, Oradea să devină capitala verde a României", a spus ea.

ALDE vrea să câştige Primăria Municipiului Baia Mare cu Gabriela Mărieş-Leş.

Ea crede că o femeie în fruntea comunităţii băimărene poate aduce schimbarea de care este nevoie şi a îndemnat pe cetăţeni să vină la vot.

"Lumea ne-a semnalat problemele pe care le au în cartier, ele se repetă, aceeaşi problemă a locurilor de muncă, problema lipsei votării în şcoli. Eu consider că este nevoie, în Primăria Municipiului Baia Mare, de o schimbare. Şi consider că o femeie pe post de primar poate să aducă multe beneficii, pentru că o femeie este un bun gospdar, este foarte bine organizată. Sper din tot sufletul într-o participare mare la vot, mă bazez pe votul lor şi, încă odată, le solicit prezenţa, indiferent pe cine ar alege ei", a afirmat Gabriela Mărieş-Leş, citată de corespondentul RRA, Adrian Marchiş.

Pentru Liviu Balint, candidatul UNPR la Primăria oraşului Jibou, dezvoltarea infrastructurii şi ridicarea unor blocuri ANL sunt obiective ce vor fi atinse dacă va reuşi să câştige mandatul de primar.

"Reabilitarea drumurilor din oraşul Jibou şi din statele aparţinătoare, introducerea canalizării, atât în oraş, cât şi în toate satele aparţinătoare, modernizarea staţiei de epurare a apelor uzate. Mi-aş dori construirea de locuinţe ANL, care nu există în oraşul Jibou. Este singurul oraş din judeţul Sălaj care nu are locuinţe ANL", atenţionează candidatul UNPR. A consemnat corespondentul Radio România Actualităţi, Adrian Lungu.

►Candidaţii la alegerile locale şi susţinătorii acestora continuă acţiunile de campanie.

►Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, se va afla, astăzi, alături de candidaţii partidului din judeţele Sălaj şi Bihor.

►Fostul lider PSD, Victor Ponta, va merge să susţină candidaţii din judeţul Bistriţa-Năsăud şi va participa la mitingul electoral din Beclean

►Conducerea UNPR va fi prezentă la Zalău, iar candidatul partidului la Primăria Galaţi, Marius Stan, inaugurează Centrul de Servicii Medico-Sociale pentru Persoanele în Vârstă.

►În Bucureşti, candidaţii PNL au programate conferinţe de presă: la ora 12:00, Cristina Pocora, candidat la Primăria Sectorului 3, iar la ora 17:00, candidatul PNL la Primăria Sectorului 6, Răzvan Mironescu.Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
27 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza