Alina Bica şi Alin Cocoş rămân sub control judiciar

Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, va fi judecată în continuare sub control judiciar, după ce instanţa supremă i-a respins definitiv cererea de revocare a măsurii.

Adăugat: 20 August 2015
Ultima actualizare:20 August 2015

Politica Romaneasca
Foto: arhiva Alina Bica
trimite pe mail

Sub control judiciar va fi judecat şi Alin Cocoş.

La ieşire din sediul instanţei, Alina Bica a declarat că nu intenţiona să plece în vacanţă, în străinătate şi că doreşte să lucreze să-şi deschidă un cabinet de avocatură pentru că nu are surse de venit de nouă luni de când a fost arestată.

Alina Bica a mai afirmat că speră să nu aibă soarta Marianei Rarinca, respectiv o achitare desfiinţată printr-o cale de atac extraordinară.

Fosta şefă a DIICOT a fost trimisă în judecată de DNA în două dosare pentru fapte de corupţie, iar cauzele care se referă la perioada în care aceasta a fost reprezentantul Ministerului Justiţiei la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor au fost conexate, a informat redactorul RRA, Diana Surdu.

În decembrie 2014, fosta şefă a DIICOT Alina Bica a fost trimisă în judecată de procurorii DNA pentru abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, faptă săvârşită ca secretar de stat şi reprezentanta Ministerului Justiţiei în cadrul Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor.Autor:
Diana Surdu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
20 August 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza