Alin Tişe, senator PDL

"Antonescu şi PNL sunt la ciolan, pentru că nu poţi pretinde că eşti în opoziţie când ai preşedintele Senatului".

Adăugat: 27 Februarie 2014
Ultima actualizare:27 Februarie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Senatorul Alin Tişe, vicepreşedinte al PDL, a afirmat joi într-o conferinţă de presă că partidul pe care îl reprezintă îi cere lui Crin Antonescu să demisioneze din funcţia de preşedinte al Senatului şi toţi liberalii să renunţe la funcţiile din administraţie.

"Din punctul de vedere al PDL, PNL este egal cu PSD şi invers (...). Antonescu este egal cu Ponta, iar Antonescu şi PNL sunt la ciolan, pentru că nu poţi pretinde că eşti în opoziţie când ai preşedintele Senatului, subsecretari de stat, şefi de deconcentrate, prefecţi şi subprefecţi. PNL este astăzi la putere şi nu în opoziţie. De aceea, PDL îi cere lui Crin Antonescu să demisioneze din funcţia de preşedinte al Senatului, dacă mai are o minimă decenţă şi demnitate, iar PNL să scoată din instituţiile publice locale şi centrale toţi liberalii numiţi politic, altfel înseamnă că PNL este la putere. Mesajul PDL către PNL este: plecaţi de la guvernare de pe toate funcţiile, asumaţi-vă eşecul guvernării", a susţinut Alin Tişe.

Crin Antonescu a mai declarat că, atâta vreme cât nu se pune în mod oficial problema funcţiei de preşedinte al Senatului, nu îşi va prezenta demisia, considerând că nu a încălcat atribuţiile celei de-a doua funcţii în stat şi nici Regulamentul Senatului.

Antonescu a precizat însă că nu se "cramponează" de această funcţie, adăugând că nu va reacţiona, dacă se va dori înlăturarea sa de la conducerea Camerei superioare a Parlamentului, aşa cum a făcut-o social democratul Mircea Geoană.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
27 Februarie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza