Alin Popoviciu cere exluderea lui Baconschi, Cristian Preda, Funeriu şi Paleologu din PDL

Deputatul Alin Popoviciu solicită introducerea pe ordinea de zi a Biroului Permanent Naţional de săptămâna viitoare discutarea excluderii din PDL a lui Teodor Baconschi, Cristian Preda, Daniel Funeriu şi Theodor Paleologu.

Adăugat: 28 Mai 2013
Ultima actualizare:28 Mai 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Deputatul PDL, vicepreşedinte regional al Partidului Democrat Liberal, Alin Popoviciu, a declarat pentru Agerpres că este momentul "să tranşăm odată lucrurile în Partidul Democrat Liberal".

"Eu cred că a venit un moment în care trebuie să tranşăm odată lucrurile în Partidul Democrat Liberal şi oamenii care lovesc, zi de zi, acest partid din interiorul lui cred că nu mai au ce să caute în acest partid", a spus el.

Deputatul Popoviciu a subliniat că "durerea cea mai mare" este că cei pe care îi propune pentru exluderea din PDL "sunt oameni noi veniţi în partid".

"Durerea este că toţi cei pe care eu i-am propus să fie daţi afară - Baconschi, Preda, Funeriu , care umblă prin judeţe şi încearcă să racoleze oameni de la PDL ca să facă nu ştiu ce Partid Popular, deşi fără succes, că nu a racolat niciunul, şi chiar Paleologu dacă nu se linişteşte şi nu-şi vede de partid - durerea este că toţi aceşti oameni sunt oameni noi în acest partid, oameni care nu cunosc Partidul Democrat Liberal. Oameni care nu au simţit niciodată să fii cu adevărat membru al PDL. Şi aceasta este durerea cea mai mare", a declarat deputatul democrat-liberal.

Alin Popoviciu a mai spus că se simte deranjat de faptul că "sunt oameni care au venit în acest partid şi au primit imediat ceva de la acest partid".

"Sunt ori europarlamentari, parlamentari sau foşti miniştri care atunci când au semnat adeziunea a doua zi erau, deja, într-o funcţie înaltă şi nu au avut timp să cunoască acest partid şi nici membrii acestui partid. Şi această propunere o fac tocmai la insistenţa oamenilor şi membrilor de partid cu care am discutat. Şi în regiunea de care răspund (Vest -n.r.) sunt tot mai mulţi care chiar cer acest lucru. Adică, dacă la Convenţia pe care am avut-o, Vasile Blaga a avut un mare atu, implementarea celor trei D - dezbateri, decizie şi după aceea disciplină - eu cred că e cazul să aplicăm şi...Pe primul D îl aplică, dezbateri, luăm şi decizii, dar cred că a venit timpul să luăm şi nişte decizii mai radicale. Şi cred că e un semnal pentru oricine care ţine la acest partid. Acest partid are o conducere legitimă şi are un drum al lui şi dacă simţi că nu poţi să te înhămezi la această căruţă şi să tragi, să munceşti de la firul ierbii, cum facem în momentul de faţă, e mai bine să pleci. (...) Le place să stea în interior şi să critice partidul care până la urmă le-a dat de mâncare", a afirmat Popoviciu, pentru Agerpres.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
28 Mai 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza