Alegeri locale 2020. Ştiri electorale

Radio România Actualități vă prezintă zilnic știri din activitatea candidaților înscriși în campania electorală pentru alegerile locale.

Adăugat: 7 Septembrie 2020
Ultima actualizare:7 Septembrie 2020

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Organizaţia UDMR Cluj îl propune pe István Vákár candidat pentru postul de preşedinte al Consiliului Judeţean.

El şi-a stabilit trei priorităţi: atragerea de investiţii şi de finanţări nerambursabile, sprijinirea sectorului medical, precum şi susţinerea domeniului culturii şi educaţiei.

István Vákár: În mandatul trecut am avut foarte multe rezultate pozitive în ceea ce priveşte investiţiile şi proiectele Consiliului Judeţean Cluj. Acest stil inovativ trebuie continuat în cele ce urmează. Consiliul Judeţean Cluj trebuie să rămână un promotor al culturii, trebuie să rămână un promotor al serviciilor medicale, trebuie să fie un promotor al mobilităţii oamenilor.

Pentru Primăria municipiului Cluj UDMR îl susţine pe Botond Csoma, care şi-a propus să rezolve problema traficului rutier, transmite corespondentul nostru Claudiu Pădurean.

*
Cornel Zainea este candidatul Alianţei USR Plus la Primăria oraşului Chiajna, din judeţul Ilfov.

El prezintă motivele pentru care a decis să candideze la această funcţie.

Cornel Zainea: Pentru că tot ce vedeţi aici în jur trebuie să se schimbe. Nu aşa trebuie să arate o localitate în secolul 21. Avem de 24 de ani acelaşi primar, care ne lasă moştenire o groapă de gunoi, care ne otrăveşte aerul, şi o infrastructură, o gară părăsită, străzi desfundate şi pline de noroi. Practic, înotăm în noroaie în Chiajna, stăm ore întregi ca să ieşim din această localitate şi ne ţinem copiii cu orele pentru a ajunge la o şcoală sau o grădiniţă. (Declaraţie consemnată de redactorul nostru Alina Bordeiaşu).Autor:
Amalia Bojescu
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
7 Septembrie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza