ALDE vrea să ajungă a treia forță politică. UNPR și PSRO merg pe discuții directe cu oamenii

ALDE își propune ca, după alegerile locale, să ajungă a treia forţă politică din ţară, iar UNPR și PSRO pun accentul pe discuțiile directe cu alegătorii.

Adăugat: 8 Mai 2016
Ultima actualizare:8 Mai 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Pentru primăria oraşului Sîngeorz-Băi, ALDE îl propune pe Radu Cârcu.

După cum transmite corespondentul RRA, Cristiana Săbău, candidatul ALDE vine, în faţa alegătorilor, cu un proiect de refacere  şi dezvoltare a localităţii Sângeorz-Băi, cea mai veche staţiune din judeţul Bistriţa Năsăud, care în prezent este o ruină.

"Cred că în ultimul ceas va exista această disponibilitate şi înţelegere a electoratului că nu mai pot să continue aşa lucrurile şi că soluţia pentru o evoluţie normală pe care ne-o dorim cu toţii este transparentizarea totală a ceea ce înseamnă activitatea Consiliului Local şi responsabilizarea Consiliului Local prin restaurarea rolului important pe care îl are, generator de viziune şi de proiecte", a susținut Radu Radu Cârcu .

Mioara Nistor (UNPR)  își propune discuții directe cu cetățenii

Candidatul UNPR la Primăria Brăilei, Mărioara Nistor, crede că problema câinilor maidanezi trebuie rezolvată şi cu implicarea asociaţiilor pentru protecţia animalelor.

Ea îşi propune să discute, în această campanie, şi cu brăilenii pentru a afla care sunt cele mai bune soluţii atât pentru oameni, cât şi pentru animale, transmite corespondentul RRA, Gina Bahor.

Comunicarea cu oamenii, cea mai bună strategie de campanie pentru PSRO

Preşedintele Partidului Social Românesc, Mircea Geoană i-a îndemnat pe candidaţii partidului, la alegerile locale, să vorbească deschis şi onest cu cetăţenii.

Comunicarea directă cu oamenii este cea mai bună strategie de campanie, le-a mai spus Mircea Geoană, candidaţilor din Drobeta Turnu Severin, aminteşte corespondentul RRA,  Mihai Bădescu.

 Autor:
Alina Bordeiașu, Andrei Șerban
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
8 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza