ALDE: Parlamentul şi Guvernul să îşi asume rezolvarea problemelor TVR

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor ALDE consideră că Parlamentul şi guvernul ar trebui să îşi asume rezolvarea problemelor de la Televiziunea Română.

Adăugat: 3 Martie 2016
Ultima actualizare:3 Martie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Graţiela Gavrilescu, vicepreşedinte ALDE
trimite pe mail

În emisiunea "Probleme la zi", de astăzi de la RRA, vicepreşedinta formaţiunii, Graţiela Gavrilescu a dat exemplul Serviciului public de Radio pentru buna gestionare a finanţelor.

În opinia deputatei, pentru a obţine rezultatele bune, cele două instituţii media trebuie să fie administrate de profesionişti, indiferent că provin din mediul politic sau nu.

Decizia finală însă aparţine parlamentarilor, a conchis Graţiela Gavrilescu.  

”Aşa cum s-a rezolvat problema Radiodifuziunii, s-a încercat şi s-a şi reuşit ca ea să fie adusă pe o limită zero sau chiar peste zero, aşa trebuie să se întâmple şi cu Televiziunea naţională.

”Atât Parlamentul României, cât şi guvernul României trebuie să îşi asume această problemă. Indiferent că eşti persoană politică sau nu eşti persoană politică, dacă eşti un foarte bun profesionist este practic imposibil să laşi pe drumuri nişte oameni şi când este vorba de responsabilitatea în faţa poporului atunci chiar avem un cuvânt de spus”, a afirmat Graţiela Gavrilescu.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
3 Martie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza