"Alături de românii din UK", campanie lansată de PNL

PNL îşi propune să le fie de ajutor concetăţenilor care muncesc şi trăiesc în Regatul Unit, prin lansarea campaniei ”Alături de românii din UK”.

Adăugat: 30 Iunie 2016
Ultima actualizare:30 Iunie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Reuniune PNL Diaspora
trimite pe mail

Partidul Naţional Liberal a lansat astăzi  prin intermediul Organizaţiei PNL Diaspora, o campanie de informare pentru românii care trăiesc în Marea Britanie, în contextul Brexitului, intitulată ”Alături de românii din UK”.

Campania, care se va derula prin intermediul paginii de Facebook - www.facebook.com/alaturideromaniidinuk -  îşi propune să fie de ajutor concetăţenilor care muncesc şi trăiesc în Regatul Unit şi va conţine  informaţii utile şi noutăţi despre evoluţia Brexitului.

Într-un comunicat primit la redacţie se mai precizează că pagina lansată de PNL poate constitui, de asemenea, o platformă utilă, unde pot fi semnalate eventuale probleme cu care românii din insulă se confrunta în noul context sau eventuale incidente discriminatorii survenite.

În Marea Britanie se află peste 170 de mii de români care muncesc şi aproximativ 9 mii de români care sunt angrenaţi în diverse forme educaţionale, iar PNL le transmite că va întreprinde toate demersurile pentru ca drepturile acestora să nu fie încălcate sau afectate, se mai arată în comunicat.

       Autor:
Alexandra Cristea
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
30 Iunie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza