Agenda noului premier interimar, Nicolae Ciucă

Printre prioritățile Guvernului se numără gestionarea pandemiei de coronavirus și situația economică a țării.

Adăugat: 8 Decembrie 2020
Ultima actualizare:8 Decembrie 2020

Politica Romaneasca
Foto: Nicolae Ciucă. Foto: www.facebook.com/IonelNicolaeCiuca.
trimite pe mail

Premierul interimar Nicolae Ciucă a declarat astăzi în prima sa apariție publică după numirea în funcție că printre prioritățile Guvernului în perioada următoare se numără gestionarea pandemiei de coronavirus și situația economică a țării.
 
Nicolae Ciucă: În perioada următoare vom continua să focalizăm atenția guvernului pe prioritățile legate de gestionarea pandemiei COVID-19, punerea în aplicare a strategiei de vaccinare. Vom continua măsurile economice în vederea sprijinirii celor afectați de această criză și, de asemenea, ne vom focaliza atenția pe ceea ce înseamnă finalizarea anului financiar 2020 și pregătirea anului financiar 2021.

Premierul interimar Nicolae Ciucă a salutat, totodată, măsurile luate de predecesorul său pe care le consideră echilibrate.
 
El a mai anunțat că în această perioadă va continua să asigure atribuțiile de ministru al apărării naționale.
 
Premierul interimar va participa astăzi la o întâlnire la Palatul Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis, alături de ministrul sănătății, Nelu Tătaru şi de şeful Departamentului pentru Situații de Uurgență, Raed Arafat.
 
Tema discuţiei care va avea loc de la ora 15:00 la Palatul Cotroceni este gestionarea epidemiei de coronavirus și a campaniei de vaccinare.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
8 Decembrie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza