Adrian Strienu Cercel, pe listele PSD la alegerile parlamentare

Profesorul Adrian Streinu-Cercel a răspuns invitaţiei de a se alătura listei de candidaţi ai PSD pentru viitorul Parlament al României.

Adăugat: 18 Octombrie 2020
Ultima actualizare:18 Octombrie 2020

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Profesorul Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş, a răspuns invitaţiei de a se alătura listei de candidaţi ai PSD pentru viitorul Parlament al României, a anunţat preşedintele social-democraţilor, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Cred că îndeplineşte toate criteriile domnul profesor Cercel de a face parte din viitorul Parlament. Candidatura domnului profesor Cercel a fost deja luată şi discutată cu colegii mei. Legământul domnului profesor Cercel este faţă de români şi faţă de Parlamentul României, nu neapărat faţă de PSD. Dacă toate partidele politice ar proceda la fel cum procedează PSD în acest moment sunt ferm convins că românii ar avea mai mare încredere în politicieni în acest moment dificil de cumpănă al României.

Doctorul Adrian Streinu-Cercel a declarat în aceeaşi conferinţă de presă că specialişti trebuie să existe nu numai la nivelul spitalelor, ci şi acolo unde se fac legile care se vor aplica în spitale.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
18 Octombrie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza