Actualul guvern nu va modifica valoarea salariului minim pe economie

Actualul Executiv a decis să menţină nivelul actual al salariului minim, de 1.250 lei.

Adăugat: 29 Decembrie 2016
Ultima actualizare:29 Decembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Iolu, purtător de cuvânt al Guvernului
trimite pe mail

Actualul cabinet nu va modifica valoarea salariului minim pe economie, care va fi menţinută la 1.250 de lei, cât este în prezent, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu.

"Valoarea salariului minim pe economie, garantat în plată pentru 2017, va fi stabilită de viitorul guvern. Actualul Executiv, aşa cum a anunţat în Consiliul naţional tripartid din 12 decembrie, a decis să menţină nivelul actual al salariului minim, de 1.250 lei, având în vedere că viitorul guvern va avea legitimitatea necesară pentru stabilirea unei noi valori, care să se aplice anul viitor", a spus Liviu Iolu.

Bani pentru inundații

Guvernul a alocat cea de-a doua tranşă de bani pentru lucrări de refacere a infrastructurii locale afectate ca urmare a calamităţilor naturale produse de inundaţiile din acest an.

După ce în luna octombrie a primit 7 milioane de lei, judeţului Botoşani i-au fost repartizate luna aceasta, prin Hotarâre de Guvern, 12,3 milioane lei.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Costică Macaleţi, a declarat că fondurile vor fi folosite anul viitor, dat fiind faptul că până la sfârşitul anului mai sunt doar două zile.

Prioritate la reabilitare va avea o porţiune din drumul Cosula-Vorona, dar şi drumul Dobârceni până la Ştefăneşti, Murguţa, Hăneşti spre Dângeni, Dângeni spre Truşeşti, şi Cotuşca-Ghireni , transmite corespondentul RRA, Gina Poenaru.

 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
29 Decembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza