Activitatea executivului, analizată la sfârşitul săptămânii

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, se va întâlni, la finalul acestei săptămâni, cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, şi cu premierul Sorin Grindeanu pentru a analiza activitatea executivului.

Adăugat: 22 Mai 2017
Ultima actualizare:22 Mai 2017

Politica Romaneasca
Foto: Sorin Grindeanu, premierul României şi liderul PSD, Liviu Dragnea
trimite pe mail

Liviu Dragnea a afirmat azi că este posibil ca discuţiile să nu se materializeze în propuneri de remaniere guvernamentală.

"Dacă se va pune problema, deocamdată nu se pune, se va întâmpla. O să avem o întâlnire în trei: domnul Tăriceanu cu domnul Grindeanu şi cu mine, să discutăm despre modul în care funcţionează guvernul, modul în care funcţionează unele ministere şi o primă analiză a activităţii fiecărui ministru. Dar asta nu înseamnă că se va termina neapărat cu propuneri de remanieri", a precizat Dragnea.

Pe de altă parte, preşedintele  PSD susţine că iniţiativa ministrului Justiţiei, Tudorel Toader privind publicarea numelor celor care au vizitat arhiva SIPA este bună, dar nu suficientă.

În opinia sa multe dintre documentele conţinute de arhivă ar trebui desecretizate.

Liderul social-democrat consideră ca populaţia trebuie să ştie dacă deciziile instanţelor de judecată au fost  influenţate de alte lucruri decât probele din dosare.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader a anunţat astăzi că primul pas în procesul de desecretizare a arhivei SIPA va fi să publice numele celor care au accesat arhiva SIPA. El a precizat  pe pagina sa de Facebook  că adevărul trebuie să fie scos la suprafaţă, indiferent dacă acesta este plăcut sau neplăcut.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
22 Mai 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza