Acord de colaborare între Institutul Cultural Român şi Societatea Română de Radiodifuziune

Liliana Ţuroiu, Preşedintele Institutului Cultural Român şi Georgică Severin, Directorul general interimar al Societăţii Române de Radiodifuziune au semnat astăzi, la sediul ICR, un Protocol de colaboare între Institutul Cultural Român şi Radio România.

Adăugat: 4 Iulie 2017
Ultima actualizare:4 Iulie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Preşedintele director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Georgică Severin și Liliana Ţuroiu, director al ICR. Foto: Alexandru Dolea
trimite pe mail

Institutul Cultural Român şi Societatea Română de Radiodifuziune au semnat astăzi un acord de colaborare pentru realizarea şi promovarea mai multor evenimente culturale de interes naţional şi internaţional.

Liliana Ţuroiu, director al ICR, a vorbit despre cea mai importantă misiune a acestei instituţii.

"În conştiinţa publică, a devenit destul de proeminentă acea latură a misiunii sale care se referă la vizibilitatea valorilor culturale româneşti în afara graniţelor. De aceea se pune mare accent pe această latură a activităţii ICR, pe care, prin semnarea acestui protocol, ne dorim să o promovăm pentru a aduce publicul larg, astfel încât tot ceea ce facem să fie cunoscut şi în ţară", a spus Liliana Ţuroiu.

Preşedintele director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Georgică Severin, a amintit cu această ocazie importanţa mediatizării evenimentelor într-o lume a tehnologiei şi a informaţiei.

"Am considerat întotdeauna că Institutul Cultural Român este ministerul de externe al culturii româneşti. În ziua de astăzi, indiferent cât de multe şi de bune lucruri faci, dacă nu sunt mediatizate, dacă nu sunt prezentate, amploarea şi valoarea lor scade. De aceea, Societatea Română de Radiodifuziune îşi face o datorie de onoare din a promova tot ceea ce este valoros, tot ceea ce înseamnă în continuare educaţie de calitate, promovarea valorilor şi a sistemelor de valori clasice, consacrate şi aş spune de bun-simţ în ziua de astăzi", a declarat preşedintele director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Georgică Severin.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
4 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza