A început şedinţa PSD. Liderii din terioriu, chemaţi la Bucureşti

La Parlament, are loc şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, la care participă liderii organizaţiilor judeţene şi conducerea partidului.

Adăugat: 2 Februarie 2017
Ultima actualizare:2 Februarie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Şedinţa comitetului executiv central a început în urmă cu aproximativ o jumătate de oră, atunci când au ajuns liderul PSD Liviu Dragnea şi premierul Sorin Grindenau.

Liderii organizaţiilor PSD din teritoriu au fost chemaţi la Bucureşti pentru a stabili poziţia partidului faţa de decizia guvernului de a adopta ordonanţa de urgenţă privind modificarea Codurilor Penale şi a proiectului de lege care vizează graţierea, măsuri care au generat proteste în ţară.

Preşedintele partidului, Liviu Dragnea, nu a exprimat până în acest moment un punct de vedere faţă de deciziile guvernului, dar a anunţat că la sfârşitul şedinţei va susţine o conerinţă de presă.

Social-democraţii ar putea lua în discuţie şi organizarea la Bucureşti a unui miting pentru susţinerea guvernului.

De precizat că şedinţa PSD a început pe fondul protestelor parlamentarilor USR, care au venit la sala de şedinţe cu mesaje pentru social-democraţi. "Îndrăzneşte să-i spui 'NU' lui Dragnea" sau "Refuz acest abuz".

La şedinţa PSD a venit şi preşedintele interimar al PNL Raluca Turcan, care a lăsat pentru liderul social-democrat, Liviu Dragnea, o Constituţie şi un steag al României.

În acest moment, în faţa sălii de şedinţe a PSD protestează şi parlamentarii PMP.
 Autor:
Amalia Bojescu
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
2 Februarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza