A fost semnat contractul pentru lotul 2 al autostrăzii Transilvania

Compania Naţională de Autostrăzi a semnat contractul pentru proiectarea şi construcţia lotului 2 al autostrăzii Transilvania

Adăugat: 7 Aprilie 2016
Ultima actualizare:7 Aprilie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Agerpres Dan Costescu, ministerul Transporturilor
trimite pe mail

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a declarat, astăzi, la Sighişoara, că nu se vor mai accepta acte adiţionale care să crească valoarea lucrărilor.

"Acest lucru nu se va mai întâmpla în CNADNR, ceea ce se va contracta va rămâne până la capăt, noua conducere are această sarcină de a merge exact pe datele contractate. Aceia care au sperat într-o majorare ulterioară a contractului nu vor avea în niciun caz câştig de cauză. Termenele de execuţie sunt foarte lungi, dar este foarte bine că aceste tronsoane, practic, toată zona de la Târgu Mureş-Ogra-Câmpia Turzii, pe care şi constructorii care le câştigaseră aşteptau să înceapă undeva la anul, vor începe lucrările încă de acum datorită acelei ordonanţe, pentru accelerarea proiectelor, care a fost aprobată în guvern acum trei săptămâni", a spus Costescu, potrivit corespondentului RRA.

După cum transmite Radio România Târgu Mureş, valoarea contractului pentru cei 18 kilometri ai lotului este de aproape 100 de milioane de euro, din care 75% fonduri europene şi restul contribuţia statului./salina/pvelisarAutor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
7 Aprilie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza