A fost lansată aplicaţia pentru telefonul mobil "Inspectorul Pădurii"

Ministerul Mediului a lansat aplicaţia "Inspectorul Pădurii", prin care poate fi verificată legalitatea unui transport de lemne.

Adăugat: 19 Iulie 2016
Ultima actualizare:19 Iulie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Legalitatea unui transport de lemn poate fi verificată, începând de astăzi, mai uşor.

Ministerul Mediului a lansat aplicaţia pentru telefonul mobil "Inspectorul Pădurii", dezvoltată de voluntari şi aflată în teste timp de o lună de zile.

Ministrul mediului, Cristiana Paşca Palmer, a declarat că sesizarea unui transport ilegal va fi urmată de trimiterea unei notificări către apelant, în ce priveşte demersurile autorităţilor.

"Vedeţi un transport cu lemn în faţa dumneavoastră, luaţi numărul maşinii, introduceţi în aplicaţia de pe telefonul mobil numărul vehiculului şi aplicaţia imediat vă spune dacă codul de transport al lemnului este valid sau nu este valid. Dacă codul este valid, vi se afişează data validării, numărul vehiculului şi tipul de lemn pe care îl transportă şi, de asemenea, volumul total de lemne. Dacă codul nu este valid, sunaţi la 112 şi de acolo să oprească acest transport, să verifice legalitatea documentelor", a spus Cristiana Paşca Palmer.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
19 Iulie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza