A fost lansat site-ul de pregătire a preşedinţiei României la Consiliul UE

Orice român şi orice companie pot veni cu idei şi propuneri la site-ul de pregătire al preşedinţiei României la Consiliul UE.

Adăugat: 1 Februarie 2018
Ultima actualizare:1 Februarie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Victor Negrescu
trimite pe mail

Site-ul de pregătire a preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene, care va începe la 1 ianuarie 2019, a fost lansat ieri, oficial, de ministrul afacerilor europene, Victor Negrescu.

Acesta a explicat că orice român şi orice companie pot veni cu idei şi propuneri pe acest site.

"Nu e site-ul preşedinţiei, ci site-ul de pregătire al preşedinţiei. Este un portal interactiv, un portal pe care l-am realizat graţie creativităţii unor tineri care au venit în echipa noastră. Există creativitate, inclusiv în sistemul public. Este un portal interactiv, care vă permite dumneavoastră să participaţi cu ideile pe care le aveţi în a defini temele noastre de interes, în a defini priorităţile. Deschidem uşa către români, către cetăţeni în a participa, pentru cei din ţară, dar şi pentru cei din afara ţării", a spus Victor Negrescu.

Site-ul de pregătire a preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene poate fi accesat la adresa de internet www.romania2019.eu.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
1 Februarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza