A doua şedinţă de guvern condusă de Mihai Fifor

În cadrul şedinţei de guvern vor fi aduse o serie de completări normelor de aplicare a programului de stimulare a cumpărării de autoturisme noi.

Adăugat: 25 Ianuarie 2018
Ultima actualizare:25 Ianuarie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Mihai Fifor, premier interimar
trimite pe mail

Guvernul s-a reunit  în şedinţa săptămânală de lucru, la Palatul Victoria.

Lucrările vor fi conduse de premierul interimar, Mihai Fifor.

Este a doua şedinţă de guvern pe care o conduce Mihai Fifor în calitate de premier interimar, o şedinţă în care vor fi aduse o serie de completări normelor de aplicare a programului de stimulare a cumpărării de autoturisme noi.

Astfel, pentru acest an, plafonul garanţiilor ce pot fi emise ar urma să fie de 10 milioane de lei, bani care provin însă din plafonul alocat pentru anul trecut şi care nu au fost utilizaţi.

Tot astăzi vor fi stabilite şi unele măsuri pentru aplicarea regulamentului Uniunii Europene legat de monitorizarea, raportarea şi verificarea emisiilor de dioxid de carbon generate de transportul maritim.

Pe de altă parte, miniştrii vor fi informaţi şi asupra raporturilor constituţionale dintre Guvern şi Parlament din timpul anului trecut, dar şi despre punerea în practică a memorandumului legat de creşterea transparenţei şi afişării informaţiilor de interes public de către Instituţiile Prefectului, acţiune prevăzută atât în Strategia Naţională Anticorupţie, cât şi în Parteneriatul pentru o Guvernare Deschisă.
 Autor:
Petruţa Obrejan
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
25 Ianuarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza