850 de lansări de carte şi 300 de edituri, la Târgul Gaudeamus

Ediţia a 23-a a Târgului Gaudeamus, organizat de Radio România, cuprinde 850 de lansări de carte, organizate de cele 300 de edituri participante.

Adăugat: 9 Noiembrie 2016
Ultima actualizare:9 Noiembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Conferinţa de presă care a precedat deschiderea Târgului Gaudeamus. Foto: Alexandru Dolea
trimite pe mail

De astăzi într-o săptămână debutează cel mai aşteptat eveniment al anului din industria cărţii: Târgul internaţional "Gaudeamus, carte de învăţătură", organizat de Radio România prin Centrul Cultural Media.

Ediţia a 23-a a târgului, care se va desfăşura, ca de obicei, în pavilionul central Romexpo din capitală, între 16 şi 20 noiembrie, cuprinde 850 de lansări de carte, organizate de cele 300 de edituri participante.

Invitatul de onoare este anul acesta China, a anunţat astăzi preşedintele director general al Radio România, Ovidiu Miculescu.

"Gaudeamusul din acest an reprezintă o premieră. Ţara invitată de onoare este una din afara Europei, este vorba despre China şi sper că această deschidere pe care Radio România o face către Asia va contribui la acest schimb cultural extrem de important, la promovarea valorilor româneşti pentru că, în lume, dincolo de brandul Radio România, până la urmă România este importantă şi pentru asta lucrăm şi totodată este important că aducem edituri, autori dintr-o ţară cu o dezvoltare extraordinară şi unul dintre marii jucători în toate domeniile", a spus Ovidiu Miculescu.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
9 Noiembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza