3.817 cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2. Noi restricţii în apropierea Bucureştiului

Bucureştiul rămâne cu cele mai multe cazuri noi, iar rata de incidenţă a urcat la 2,44, în timp ce judeţul Satu Mare este în continuare cu peste 3 la mie.

Adăugat: 19 Septembrie 2021
Ultima actualizare:19 Septembrie 2021

Politica Romaneasca
trimite pe mail

UPDTATE 3.817 cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 au fost depistate în ţară

RADOR (19 septembrie) - 3.817 cazuri noi de infectare cu coronavirus au fost raportate astăzi, din peste 35.000 de teste efectuate.

Bucureştiul rămâne cu cele mai multe cazuri noi, iar rata de incidenţă a urcat la 2,44, în timp ce judeţul Satu Mare este în continuare cu peste 3 la mie.

La terapie intensivă se află acum 849 de bolnavi, iar 18 dintre aceştia sunt minori. Au fost raportate şi 58 de decese asociate infecţiei cu SARS-CoV-2.

De astăzi sunt în vigoare noi restricţii în opt localităţi din apropierea Bucureştiului după ce rata infectării cu coronavirus a depăşit 3 la mia de locuitori.

Este vorba despre Afumaţi, Berceni, Ciorogârla, Copăceni, Corbeanca, Mogoşoaia şi Snagov, din judeţul Ilfov, iar măsurile vizează, între altele, funcţionare restaurantelor, cinematografelor şi a sălilor de spectacole.

De mâine, în zonele cu incidenţe între 3 şi 6 la mie, accesul la evenimente şi în anumite spaţii închise va fi condiţionat de prezentarea certificatului verde, document care atestă vaccinarea, testarea recentă sau trecerea prin boală.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
19 Septembrie 2021


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza