25 de ani de la înființarea Direcţiei de Informare şi Relaţii Publice a MApN

Prima structură instituţională de relaţii publice din România, cea a Ministerului Apărării Naţionale, a aniversat ieri 25 de ani de la înfiinţare.

Adăugat: 31 Octombrie 2018
Ultima actualizare:31 Octombrie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Cu această ocazie, a avut loc o ceremonie în cadrul căreia ministrul Mihai Fifor a vorbit despre importanţa Direcţiei de Informare şi Relaţii Publice a instituţiei pe care o conduce.

Mihai Fifor: Trăim într-o eră, în care viteza de comunicare este tot mai mare, în care cine stăpâneşte foarte bine comunicarea reuşeşte să câştige orice fel de bătălie şi eu cred că dacă Armata României în momentul de faţă are o imagine solidă, o imagine extrem de bună în rândul populaţiei României, asta se datorează şi faptului că am reuşit să comunicăm foarte bine, am reuşit să prezentăm realizările Armatei României aşa cum trebuie.
 

În cadrul ceremoniei, ministrul apărării naţionale a conferit "Emblema de Merit partener pentru Apărare" postului Radio România Actualităţi, în semn de apreciere pentru sprijinul oferit Armatei ţării noastre.

Înalta distincţie a fost conferită cu prilejul aniversării a 90 de ani de la înfiinţarea postului public de radio.

De asemenea, colegii noştri Ruxandra Săraru şi Radu Dobriţoiu au primit Emblema de Onoare a Ministerului Apărării Naţionale.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
31 Octombrie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza