150 de deţinuţi, prezenţi la acţiunile de deszăpezire

În Capitală au continuă operaţiunile de deszăpezire.Au participat şi 150 de deţinuţi - a anunţat directorul Penitenciarului Rahova.

Adăugat: 13 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:13 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Arhiva Foto
trimite pe mail

Anul acesta, în Bucureşti, stratul de zăpadă a atins 63 de cm.

Primarul general caută soluţii pentru ca la anul operaţiunile de curăţare a oraşului de zăpadă să se desfăşoare cu mai multă uşurinţă.

Între acestea ar fi încheierea contractelor de salubrizare direct cu Primăria Generală, şi nu cu cele de sector, dar şi achiziţionarea unor utilaje performante, care să topească zăpada strânsă.

"Le mulţumesc bucureştenilor care mi-au transmis link-uri cu utilaje de deszăpezire foarte uşor de folosit şi de manevrat pentru trotuare şi, de asemenea, aceste maşini, pe care eu le consider extrem de utile, care pot să topească rapid o cantitate mare de zăpadă. Nu mai trebuie să stăm doar cu operatorii manuali, să luăm la lopată zăpada, să o aruncăm într-o maşină şi să o ducem la capăt de Bucureşti, pentru că operaţiunea durează foarte mult", a spus Firea.

Primarul general a mai anunţat că luni se reiau cursurile. Va mai ninge, dar mai puţin, iar o decizie pentru întreruperea cursurilor nu va fi luată decât dacă va fi neapărat necesar, a mai spus edilul Capitalei.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
13 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza